Back

Zero /bezkofeínová zrnková káva/

12,20 19,62  s DPH

Ebenica coffee, 220 g / 500 g

SLOVENSKO

Certifikovaná bezkofeínová káva vhodná pre tehotné a dojčiace ženy či kardio pacientov.
Chuťový profil: čokoláda, lieskovce, ovocie

Viac info
Vymazať
Black Week eshop

BLACK WEEK
Pri nákupe nad 60 € získate 6 € na váš ďalší nákup.

cervena doprava fast

Odosielame ihneď k vám

doprava kurier

Doručenie až domov – kuriér
Pri nákupe do 30 €: 4,80 €
Pri nákupe nad 30 €: 3,90 €

somm-David-Winter

Online poradenstvo ZADARMO
Online konferencia s CEO Davidom Winterom: poradenstvo pre firmy, reštaurácie, svadobné hostiny, degustácie so someliérom či pri výbere vína/alka. Sme tu pre vás!

Ďakujeme, že podporujete lokálnu slovenskú firmu, na zdravie!

Kategórie: , Značka:
Popis

Popis

Bezkofeínová káva s chuťou čokolády a orechov

Ebenica Zero predstavuje delikátnu bezkofeínovú kávu z Latinskej Ameriky, ktorá v sebe skrýva to najlepšie z tohto kontinentu. Vyvážená chuť kávy Zero je charakteristická delikátnou kombináciou čokolády a orieškov, ktoré vhodne dopĺňajú jemné ovocné tóny.

Bezkofeínová káva Zero je zbavená kofeínu pomocou tzv. Swiss Water Process, teda vodného procesu bez použitia chemikálií. Vďaka unikátnemu procesu výroby je vhodná pre tehotné a dojčiace ženy, ako aj pre ľudí trpiacich na kardiovaskulárne ochorenia.

Káva Zero je laboratórne a bakteriologicky testovaná a obsahuje zdraviu prospešné prírodné antioxidanty. Ebenica Zero nahrádza naše pôvodné kávy Ebenica Mammie a Ebenica Cardiac.

Chuťový profil kávy:

  • čokoláda
  • lieskovce
  • ovocie

degustacia kavy ebenica

Doprava a doručenie

Doručenie až domov – kuriér:
Pri nákupe do 30 €: 4,80 €
Pri nákupe nad 30 €: 3,90 €
Pri nákupe nad 59 € doprava ZDARMA!

Osobný odber vo vínotéke Wine Expert: Bratislavská 49/B, 841 06 Bratislava - Záhorská Bystrica. Pondelok: zatvorené. Utorok - piatok: 13:00-21:00 hod. Sobota: 11:00 - 21:00 hod. Nedeľa: zatvorené.

Prehľad možností dopravy

Možnosti platby

Ebenica coffee

Slovenská káva svetovej kvality EBENICA COFFEE. Slovenská pražiareň, ktorá vyrába jednu z TOP 10 espresso káv Európy. EBENICA COFFEE predstavuje 10 kávových nadšencov, ktorí robia svoju prácu s láskou, no najmä s presvedčením, že kvalitu možno dosiahnuť iba trpezlivým prístupom. Kávy Ebenica boli v medzinárodnej gastrosúťaži Great Taste v kategórii espresso ocenené 1 hviezdičkou, ktorá sa v Great Taste udeľuje „jednoducho vynikajúcim produktom s fantastickou chuťou“. Okrem triumfu v Great Taste sa modranská pražiareň kávy tento rok teší aj z 10. výročia vzniku. Vyrobená na Slovensku, ocenená v Amerike.